ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δεύτερη φάση μπήκε ο διαγωνισμός για το Ελληνικό - Αδωνις: «Πάμε για το έργο»

Στην επόμενη φάση μπαίνει ο διαγωνισμός για το Ελληνικό.

Όπως αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε ανάρτησή του στο twitter, «σήμερα παραδόθηκε το πόρισμα της πρώτης φάσης του “Ελληνικό” στην Αναθέτουσα Αρχή. Ο διαγωνισμός προχωρά κατά τα προβλεπόμενα και πάμε για το έργο».

Αρχές του 2020 μπαίνουν μπουλντόζες στο Ελληνικό

 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, «η Επιτροπή Διενέργειας του Διεθνούς Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την Παραχώρηση Άδειας λειτουργίας Επιχείρησης Καζίνο (ΕΚΑΖ) ευρέος φάσματος δραστηριοτήτων στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού - Αγίου Κοσμά, παρέδωσε στην Ε.Ε.Ε.Π. τα Πρακτικά με τα αποτελέσματα του πρώτου σταδίου του Διαγωνισμού που αφορά στην αξιολόγηση των δικαιολογητικών συμμετοχής των διαγωνιζομένων. Το αμέσως επόμενο διάστημα η Ε.Ε.Ε.Π. θα προχωρήσει στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας».

Σημειώνεται ότι, μιλώντας στην ΕΡΤ την προηγούμενη εβδομάδα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό εντός Ιανουαρίου ενώ δεσμεύθηκε ότι μέχρι το τέλος του 2019 θα είχαν διευθετηθεί και οι τελευταίες εκκρεμότητες από την πλευρά του υπουργείου.

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS