Καμμένος: Αν περάσει ο όρος Μακεδονία θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα

Καμμένος: Αν περάσει ο όρος Μακεδονία θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα

Επιμένει στην επιθετική ρητορική και στους υψηλούς τόνους ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος προειδοποίησε την κυβέρνηση πως «εάν περάσει από τη Βουλή ο όρος Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων δεν θα είναι εύκολη η επόμενη ημέρα».   

Ούτε 24ωρες ώρες δεν κράτησε η ανακωχή μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, καθώς λίγες ώρες ακόμη και μετά την προσπάθεια του Πάνου Καμμένου να πείσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του από την κυβέρνηση, αυξήθηκαν και πάλι οι τόνοι από την πλευρά των ΑΝΕΛ.  

Όπως επεσήμανε μάλιστα μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο κ.Δημήτρης  Καμμένος που επιμένει στις θέσεις του εκτιμά πως «χωρίς πλειοψηφία στη Βουλή θα υπάρξει  πρόβλημα για την κυβέρνηση».  Ο κ. Καμμένος που διατήρησε τηναρχική του τοποθέτηση του τόσο απέναντι στο Σκοπιανό, όσο και απέναντι στην κόντρα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως οι ΑΝΕΛ «δεν θα μπορέσουν να υλοποιήσουν μια πολιτική που θα έχει περάσει από την Βουλή και θα φέρει τον όρο Μακεδονία».

Για την κόντρα του δε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως δεν παίρνει τίποτα πίσω απ’ όσα είπε και επανέλαβε πως πρέπει σε μια κυβερνητική συνεργασία απαιτείται σεβασμός.

Επέμενε δε στους χαρακτηρισμούς του απέναντι στον κ. Παπαδημούλη τον οποία είχε χαρακτηρίσει «πολιτικό χαφιέ», ενώ χαρακτήρισε Νοστράδαμο τον κ. Λεβέντη που έκανε λόγο για εκλογές. Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ούτε κάποια θέση στην κυβέρνηση, ούτε μελλοντικά είναι στα σχέδιά του η πολιτική.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ, απάντησε και στα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας «Δεν θα αλλάξω κόμμα. Αν φύγω από τους ΑΝΕΛ, σκοπεύω να πάω σπίτι μου».  

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ