Βουλή: Χειροδικία Κασιδιάρη σε Δένδια [video]

Βουλή: Χειροδικία Κασιδιάρη σε Δένδια [video]

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος απώθησε βίαια τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Νίκο Δένδια, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη.

Ο βουλευτής μιλούσε και άρχισε να φωνάζει, όταν πέρασε μπροστά του ο κ. Δένδιας. Αμέσως μετά, σύμφωνα με μαρτυρίες βουλευτών, χειροδίκησε.

Ο προεδρος της Επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας ζήτησε από τον Κασιδιάρη να εγκαταλείψει τα έδρανα και να αποχωρήσει από την αίθουσα και κάλεσε και τη φρουρά της Βουλής, για να γίνει συντομότερα η αποβολή του από τη διαδικασία.

Μετά το επεισόδιο, ο βουλευτής της Χ.Α. φώναζε έξω από την αίθουσα με χυδαίες εκφράσεις για το πρόσωπο του κ. Δένδια.
Οι εργασίες της Επιτροπής διεκόπησαν για λίγη ώρα και όταν ξανάρχισαν ο τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης ζήτησε την αποβολή ολόκληρης της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από τη διαδικασία, αλλά και από το σύνολο των συνεδριάσεων των επιτροπών, γιατί -όπως είπε- «όλοι συμπεριφέρθηκαν με απαράδεκτο τρόπο».

«Αυτό», πρόσθεσε, «είναι το μήνυμα ότι το Κοινοβούλιο μπορεί να προστατέψει τις διαδικασίες».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε αμέσως μετά ότι «έχουμε συγκληθεί ως επιτροπές για να εξετάσουμε τις ρυθμίσεις του 4ου μνημονίου» και πρόσθεσε: «Τίποτα άλλο δεν χωράει σε αυτήν τη διαδικασία».

«Βρίσκετε πολιτική ασπίδα να αλλαξουμε θέμα, να υπάρξει ένταση στο σώμα για άλλο θέμα», συνέχισε.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Μπαλαούρας δήλωσε ότι προετοιμάζεται να προτείνει μομφή σε όλη την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής διότι στήριξε την ενέργεια Κασιδιάρη.

Ο Γιάννης Λαγός ζήτησε το λόγο και δήλωσε ότι με ευθύνη του κ. Δένδια και του Χαράλαμπου Αθανασίου, ο Κασιδιάρης «είχε οδηγηθεί στη φυλακή με ψεύτικα στοιχεία».

https://www.youtube.com/watch?v=IV0lgdJEwXQ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ