Βορίδης για τη στάση της αστυνομίας: Δεν γίνεται επιβολή νόμου με προσφορά τριαντάφυλλων

Βορίδης για τη στάση της αστυνομίας: Δεν γίνεται επιβολή νόμου με προσφορά τριαντάφυλλων

Τη θέση ότι η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας υποστήριξε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει τα όσα έγιναν τη Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Βορίδης τόνισε: «Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας –το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η κυβέρνηση θα συνεχίσει αυτή την τακτική, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι: «Η άσκηση νόμιμης βίας είναι αυτό που κάνει η Αστυνομία. Φυσικά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε αυτό».

Βορίδης: Αμφίθυμος ο ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, ο κ. Βορίδης αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται αμφίθυμος και ενώ από τη μία καταδικάζει φαινόμενα ανομίας από την άλλη ζητά να μην επιβάλλεται η τάξη. «Να αποφασίσει τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να λέει καταδικάζω τα φαινόμενα ανομίας αλλά καλά κάνανε και σπάσανε την αλυσίδα. Αφού κλείνει το πανεπιστήμιο υπόκεινται όλα τα μέλη του πανεπιστημίου σε αυτή την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ