ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: «Οι μάρτυρες της Novartis ήταν από την αρχή αναξιόπιστοι»

Για αναξιόπιστους μάρτυρες έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχετικά με το έγγραφο που αποκάλυψε η καθημερινή για την υπόθεση Novartis.

Ο πρώην υπουργός ανέφερε στον ΣΚΑΪ, πως οι μάρτυρες της υπόθεσης ήταν αναξιόπιστοι και ότι παρανόμως προστατεύτηκαν. «Το έγγραφο που αποκάλυψε η Ιωάννα Μάνδρου στην "Καθημερινή" επιβεβαιώνει πανηγυρικά αυτό που όλοι είχαν καταλάβει. Οι μάρτυρες ήσαν εξαρχής παντελώς αναξιόπιστοι. Παρανόμως εξετάστηκαν και παρανόμως προστατεύθηκαν για να προσδώσουν άρωμα μυστηρίου και να αποφύγουν όχι μόνο την αντεξέταση αλλά και τις ευθύνες τους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε πως «οι κανόνες της ποινικής δικονομίας και οι εγγυήσεις του κράτους δικαίου παραβιάστηκαν όμως όχι μόνο στο επίπεδο της εισαγγελίας διαφθοράς αλλά και σε υψηλότερα επίπεδα» και κατέληξε: «Η υπόθεση Novartis ως δήθεν πολιτικό σκάνδαλο είναι η μεγαλύτερη και πιο πρόχειρη σκευωρία των τελευταίων 45 ετών. Μόλις αρχίσει να λειτουργεί η κοινοβουλευτική επιτροπή, οι αποκαλύψεις εκτιμώ ότι θα είναι καταιγιστικές».

menoumespiti 300

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

menoumespiti 300

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS