Β. Κικίλιας: Η κυβέρνηση θεατής στο οικολογικό έγκλημα στον Σαρωνικό

Β. Κικίλιας: Η κυβέρνηση θεατής στο οικολογικό έγκλημα στον Σαρωνικό

Την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, για να υπάρξει πλήρης ενημέρωση και πρόσθετα μέτρα για την αντιμετώπιση της ρύπανσης που προκάλεσε η βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» νοτιοδυτικά της Αταλάντης, ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι «η έκταση της ρύπανσης είναι ήδη τεράστια», ενώ όπως ανέφερε, «οι κάτοικοι της Σαλαμίνας καταγγέλλουν ότι τα συνεργεία απορρύπανσης καθυστέρησαν αδικαιολόγητα».

«Η κυβέρνηση που παριστάνει ότι έχει περιβαλλοντικές ευαισθησίες, παραμένει θεατής στο οικολογικό έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό» σχολίασε, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά του υπουργού Ναυτιλίας. «Ο κ. Κουρουμπλής αντί να συντονίζει τις ενέργειες του Λιμενικού Σώματος, βρίσκεται στα τηλεπαράθυρα, σχολιαστής επί παντός επιστητού» ανέφερε συγκεκριμένα για να προσθέσει: «Είναι προφανές ότι για τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οι λαϊκές συνοικίες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είναι δεύτερης κατηγορίας, και οι κάτοικοί τους, που τόσα τους υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας, παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ