Αβραμόπουλος: Σήμερα η ΝΔ αλλάζει κεφάλαιο [video]

Σε εκλογικό κέντρο της Κηφισίας άσκησε το πρωί της Κυριακής το εκλογικό του δικαίωμα ο ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες προκειμένου να ψηφίσει για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Αβραμόπουλος χαρακτήρισε «εντυπωσιακή» την συμμέτοχη του κόσμου στις εκλογές, ενώ υπογράμμισε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία, μέλος της μεγάλης οικογένειας των ευρωπαϊκών δημοκρατικών κομμάτων, «σήμερα με αυτή την διαδικασία αλλάζει σελίδα, αλλάζει κεφάλαιο».

«Εύχομαι ο δρόμος της να είναι ανοικτός για να προσφέρει τις χρήσιμες υπηρεσίες της στην Πατρίδα», είπε και πρόσθεσε: «Αυτήν την ώρα η διαδικασία εξελίσσεται και είναι η κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας αυτή που αποφασίζει».

Όπως σημείωσε ο Έλληνας Επίτροπος, «πριν από λίγα χρόνια είχα πάρει αυτή την πρωτοβουλία και ειλικρινά χαίρομαι σήμερα που η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύεται ως μια από τις σημαντικότερες δημοκρατικές παρατάξεις, όπου τον τελευταίο και τον πρώτο λόγο τον έχει πάντα ο κόσμος της».

https://www.youtube.com/watch?v=2mrWlgWiEiY

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ