Aβραμόπουλος: Η τυφλή βία είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμη

avramopoulos6 740

O  Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι έγινε μάρτυρας του απόλυτου τρόμου στις Βρυξέλλες, καθώς την ώρα που σημειώθηκαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα ήταν στο δρόμο για τα κεντρικά γραφεία της Κομισιόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πλησιάζοντας στο κτίριο της Κομισιόν είδε μπροστά του να σηκώνονται μπάρες από την αστυνομία και να κλείνουν οι δρόμοι.

"Η πόλη ξαφνικά έπαψε να ζει. Είδαμε εικόνες πανικού στον δρόμο. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει δεξιά και αριστερά", είπε ο Επίτροπος, αναφερόμενος στην βομβιστική επίθεση στο μετρό. "Το άλλο χτύπημα ήταν διπλά στην Κομισιόν. Κατέβηκα από το αμάξι και πήγα σε έναν δρόμο πίσω από το κτήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκειμένου να μπω μέσα", σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος και πήγε κατευθείαν στο κέντρο διαχείρισης κρίσεων της Κομισιόν.

Όπως είπε, υπήρξε άμεση κινητοποίηση της ΕΕ. "Μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι κινηθήκαμε άμεσα. Δημιουργήθηκαν δυο νέες υπηρεσίες στη Europol. Το κακό έχει γίνει. Η τρομοκρατία δεν αντιμετωπίζεται έτσι. Η τυφλή βία είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμη", συμπλήρωσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ