Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Δήμος Αθηναίων: Πανηγυρικό το κλίμα στο επιτελείο του Κώστα Μπακογιάννη

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Δήμος Αθηναίων: Πανηγυρικό το κλίμα στο επιτελείο του Κώστα Μπακογιάννη

Στο εκλογικό του περίπτερο στο Σύνταγμα αναμένεται να βρεθεί αργότερα ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος προηγείται με μεγάλη διαφορά έναντι των αντιπάλων του, σύμφωνα με τα αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων να είναι στο 35,55%, ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει 41,25%, ενώ ο Χάρης Δούκας που έπεται συγκεντρώνει 14,13%.

Κώστας Μπακογιάννης: Triple score για τον δήμο Αθηναίων

Όπως αναφέρουν κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων πρόκειται για triple σκορ – δεν έχει υπάρξει ξανά στην ιστορία του δήμου τέτοιο αποτέλεσμα – με δεδομένο μάλιστα ότι ο κ. Μπακογιαννης είχε απέναντι του 6 υποψηφίους.

Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι το αποτέλεσμα που διαγράφεται είναι απτή απόδειξη ποιον εμπιστεύονται οι Αθηναίοι να συνεχίσει το έργο για μια Αθήνα σύγχρονη ασφαλή ευρωπαϊκή και φιλελεύθερη, με έργα και μετρήσιμα αποτελέσματα σε κάθε γειτονιά και συγκεκριμένη στοχοθεσία, σχέδιο και πόρους για την επόμενη πενταετία.

Τέλος, επισημαίνουν ότι αν η μάχη πάει σε δεύτερο γύρο, θα είναι για λίγες ψήφους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ