Ασημακοπούλου: Στήνει σόου η κυβέρνηση στην αποψινή συζήτηση στη Βουλή

asimakopoulou

Επικοινωνιακό σόου, χαρακτηρίζει η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, την αποψινή συζήτηση στη Βουλή για θέματα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τον τρόπο αυτόν επιχειρεί να διαχειριστεί τις δυσμενείς επιπτώσεις από το Προσφυγικό και την αξιολόγηση.

Η κ. Ασημακοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή "Δεύτερη Ανάγνωση", είπε ότι αρμόδιο θεσμικό όργανο για την επίλυση των θεμάτων Δικαιοσύνης και Διαφάνειας είναι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και επέκρινε την κυβέρνηση, λέγοντας ότι ανέβαλε σκόπιμα την προγραμματισμένη για την Πέμπτη συνεδρίαση της επιτροπής για να προηγηθεί η σημερινή, προ ημερησίας συζήτηση.

"Είναι μια οργανωμένη επικοινωνιακή προσπάθεια λάσπης στον ανεμιστήρα. Δεν έχω καμία αντίρρηση να βγει στο φως ό,τι είναι να βγει στο φως, αλλά δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης" τόνισε η κ. Ασημακοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια κορύφωση αυτής της προσπάθειας με ανησυχητικό τρόπο.

Εξάλλου, σε ερώτηση αν χρειάζεται να ιδρυθεί ένα νέο κόμμα με ιδεολογικό προφίλ δεξιότερο της ΝΔ, είπε ότι στη ΝΔ υπάρχει άπλετος ιδεολογικός και πολιτικός χώρος για όσους αυτοχαρακτηρίζονται δεξιοί, αλλά και κεντρώοι, ή φιλελεύθεροι. "Δεν βλέπω να υπάρχει μια ανάγκη, νομίζω ότι αυτά απορρέουν από προσωπικές ατζέντες και φιλοδοξίες. Νομίζω ότι οι δεξιοί μπορούν να βρουν την έκφρασή τους μέσα στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη" κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ