Ασφαλιστικό: Να μην κρύβεται η αντιπολίτευση ζητεί ο Π. Ρήγας

Στην ανάγκη να τοποθετηθούν οι πολιτικές δυνάμεις στο σχέδιο που τους παρέδωσε η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, στάθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5», ενώ ανέφερε ότι όλοι έχουν υποχρέωση «να μην κρύβονται».

Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση έδωσε το σχέδιο ως όφειλε και τώρα οφείλουν και οι πολιτικές δυνάμεις να απαντήσουν πάνω σε αυτό.

Έκανε επίσης λόγο για πρόταση που αποσκοπεί στην επίλυση του προβλήματος.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι το ασφαλιστικό είναι ανεξάρτητο από την οικονομική κρίση που περνάμε και ότι υπήρχε ως πρόβλημα, ωστόσο κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι «με το PSI και τα ομόλογα εξαφάνισαν τα αποθεματικά των ταμείων».

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, ο κ. Ρήγας είπε ότι υπάρχει ο χρόνος και η δυνατότητα να τοποθετηθούν τα κόμματα και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει διάλογος και με τους κοινωνικούς φορείς.

Όλοι, υπογράμμισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, «έχουν υποχρέωση να μην κρύβονται γιατί οφείλουν να απαντήσουν στον ελληνικό λαό για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ενώ δημιουργούν ένα κλίμα σαν να μην φταίνε, σαν να είναι αποστασιοποιημένοι από όλα αυτά τα οποία έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ