Ο Γιώργος Μανούσος ανεξαρτητοποιείται από τους Σπαρτιάτες -Ακολουθεί και ο Γ. Δημητροκάλλης

Ο Γιώργος Μανούσος ανεξαρτητοποιείται από τους Σπαρτιάτες -Ακολουθεί και ο Γ. Δημητροκάλλης

Την ανεξαρτητοποίηση του από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο βουλευτής Δυτικού Τομέα, Γιώργος Μανούσος μετά την ποινική δίωξη που άσκησε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου στους «11» ως αποτέλεσμα των καταγγελιών Στίγκα.

«Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή (σ.σ. ΚΟ) είχε να κάνει με την πεποίθηση μου ότι η Ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του.

Πυρά Μανούσου σε Στίγκα

Όπως σημείωσε απευθυνόμενος στον κ. Στίγκα: «Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθεί και ο βουλευτής Ιωάννης Δημητροκάλης.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα η εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών μετά τις δημόσιες καταγγελίες Στίγκα περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε». Ωστόσο η επίμαχη απόφαση δεν σχετίζεται με το μέλλον του κόμματος στη Βουλή, καθώς αυτό αναμένεται να κριθεί με την απόφαση του εκλογοδικείου που ακόμα εκκρεμεί. Αν και αυτό κρίνει πως οι Σπαρτιάτες εξαπάτησαν τους εκλογείς και πως όντως ήταν όχημα για την έμμεση παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στη βουλή, τότε θα χάσουν και τις έδρες τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ