Aμετακίνητος ο Π. Καμμένος-Θέτει το δίλλημα "Ή εγώ ή ο Μουζάλας"

kammenos

Καμία πρόθεση να υποχωρήσει από την άποψη ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής πρέπει να παραιτηθεί εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος "σκληραίνει" τη στάση του θέτοντας στον πρωθυπουργό το δίλλημα «Ή εγώ ή ο Μουζάλας».

Σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ έχει προγραμματίσει σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος στις 9.00 το πρωί. Ο κ. Καμμένος έκανε έναν γύρο επαφών από την Τετάρτη το απόγευμα με όλους τους βουλευτές του – πλην της Έλενας Κουντουρά που βρίσκεται στο εξωτερικό- προκειμένου να εξασφαλίσει ομοφωνία στην στάση των ΑΝ.ΕΛ.

Ωστόσο, ερώτημα παραμένει το πώς θα χειριστεί ο Πάνος Καμμένος την περίπτωση του Κώστα Ζουράρι, ο οποίος έσπευσε να πάρει αποστάσεις από την παραίτηση Μουζάλα. Ο ίδιος εμφανίζεται αποφασισμένος, πάντως, να μην δεχθεί διαφοροποιήσεις.

Καμμένος: «Για μένα είναι θέμα αρχής»

Στο μόνο ζήτημα, στο οποίο μπορεί να υποχωρήσει ο Πάνος Καμμένος σε σχέση με τα όσα ζητά το Μαξίμου είναι να περιμένει να τελειώσει η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής για τη χώρα.  Απαιτεί, όμως, η παραίτηση του κ. Μουζάλα να υπάρχει στο τραπέζι μέχρι τότε, ανεξάρτητα του πότε θα την κάνει δεκτή ο πρωθυπουργός.

«Αν δεν υποβάλλει παραίτηση ο Μουζάλας υπάρχει ζήτημα συνοχής της κυβέρνησης», υποστηρίζει ο υπουργός Άμυνας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση συνολικά.

«Για μένα είναι θέμα αρχής» δηλώνει ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στο λεκτικό σφάλμα του Γιάννη Μουζάλα να αποκαλέσει τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».

Όπως υποστηρίζει ο υπουργός Άμυνας οι θέσεις του στα εθνικά ζητήματα είναι αδιαπραγμάτευτες. «Στήριξα την κυβέρνηση στα δύσκολα», υποστηρίζει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτή τη φορά αναμένει από τον πρωθυπουργό να τον στηρίξει με την σειρά του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ