Αλ. Τσίπρας: Στόχος η Ελλάδα να γίνει πολλαπλός ενεργειακός κόμβος

Αλ. Τσίπρας: Στόχος η Ελλάδα να γίνει πολλαπλός ενεργειακός κόμβος

Η ενέργεια αποτολεί την αιχμή του δόρατος της αναπτυξιακής μας πολιτικής, σημείωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Αφού σημείωσε πως κεντρικός στόχος είναι η σταθεροποίηση της οικονομίας, η στήριξη της κοινωνίας και η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, υπογράμμισε πως ο ενεργειακός σχεδιασμός είναι σημαντικός για την προσέλκυση επενδύσεων και αναβαθμίζει τη γεωστρατηγική ισχύ της χώρας μας.

Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε πως επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να καταστεί η Ελλάδα πολλαπλός ενεργειακός κόμβος και κόμβος ειρήνης και σταθερότητας. Πρόσθεσε πως συνιστά στρατηγικό στόχο να αξιοποιήσουμε το πλεονέκτημα της γεωγραφικής μας τοποθεσίας. Στόχος, όπως είπε, είναι να γίνει η χώρα μας ένα διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο και στην ενέργεια, όχι μόνο στις μεταφορές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ