Αλ. Τσίπρας: Είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο αποτελεσματικότητας κατά των πυρκαγιών [video]

Αλ. Τσίπρας: Είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο αποτελεσματικότητας κατά των πυρκαγιών [video]

Τη στήριξή του στις δυνάμεις πυρόσβεσης, που δίνουν «ασύμμετρη μάχη με τον φυσικό παράγοντα με ηρωισμό και ανιδιοτέλεια» εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης της Ελευσίνας.

Ο κ. Τσίπρας εξήρε την προσφορά των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού Ξηράς που συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και επιτελούν όπως είπε, «ένα έργο αυταπάρνησης και ηρωισμού για το κοινό κάλο».

Χαρακτήρισε επίσης «ανεκτίμητη» την κοινωνική προσφορά τους, ενώ αναγνώρισε ότι «η λιτότητα των προηγούμενων χρόνων μείωσε τις αναγκαίες δαπάνες που η Πολιτεία προβλέπει στον προϋπολογισμό της για τη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής» τους.

Σημείωσε πάντως ότι έγιναν ουσιαστικά βήματα ώστε και «με αυτές τις περιορισμένες δαπάνες να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο αποτελεσματικότητας» και τα πτητικά μέσα να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

«Είμαστε ευγνώμονες για ό,τι κάνετε» είπε ο Πρωθυπουργός για να καταλήξει: «Φωτιές θα έχουμε, το ζήτημα είναι να προλαβαίνουμε να τις σβήνουμε πριν επεκταθούν και επιφέρουν καταστροφικά αποτελέσματα».

https://www.youtube.com/watch?v=Y9n0OQzI2kU

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ