Άγριες αποδοκιμασίες και επεισόδια κατά την επίσκεψη Τσίπρα στην Κοζάνη

Άγριες αποδοκιμασίες και επεισόδια κατά την επίσκεψη Τσίπρα στην Κοζάνη

Ενταση επικράτησε στην Κοζάνη, έξω από το Εκθεσικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Περιφερειακό Συνέδριο.

Συνδικαλιστές της ΔΕΗ, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση για αρκετή ώρα.

Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πλησιάσουν το Εκθεσιακό Κέντρο και οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν «μάχες» ανάμεσά τους.

 https://www.youtube.com/watch?v=PwHBIZUal0E

Λίγο νωρίτερα, συνδικαλιστικές εμφανίστηκαν κουβαλώντας ένα φέρετρο έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο, εκφράζοντας έτσι τη διαμαρτυρία τους για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί επιχείρησαν να προσαγάγουν έναν διαδηλωτή ωστόσο την ώρα που τον οδηγούσαν στο περιπολικό, εκείνος διέφυγε, μπαίνοντας στην αυλή σπιτιού.

Μετά τις διαβουλεύσεις με τους αστυνομικούς, τελικά οι αξιωματικοί αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον άνδρα, του οποίου όμως συγκράτησαν τα στοιχεία και στον οποίον αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες.

 https://www.youtube.com/watch?v=zQukFu7I9WA

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος», προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να υποστηρίξουν ότι «παρουσία του Πρωθυπουργού «θάβεται» σήμερα η ΔΕΗ, η περιοχή και κάθε αναπτυξιακή προοπτική».

https://www.youtube.com/watch?v=NEvHhedHvBU

Bίντεο: kozan.gr

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ