Αδωνις Γεωργιάδης: Ο εκατομμυριούχος Σταθάκης κάνει πλάκα με τους εργαζόμενους της Eldorado Gold

Αδωνις Γεωργιάδης: Ο εκατομμυριούχος Σταθάκης κάνει πλάκα με τους εργαζόμενους της Eldorado Gold

O αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως «η κυβέρνηση δεν ήθελε την επένδυση» και όπως εξήγησε, επειδή η επένδυση δεν είναι γραμμένη στο Μνημόνιο, καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους οδήγησε στην εξέλιξη αυτή.

«Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευαισθησία για τις ψήφους της. Η λογική είναι ότι από την στιγμή που οι μεταλλωρύχοι δεν μας ψηφίζουν, δεν μας ενδιαφέρει», τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

Για το αίτημα της εταιρείας για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολίασε, «ο Τσίπρας έχει χρόνο για τον Καρανίκα, αλλά όχι για την Eldorado».

Σχολιάζοντας το γεγονός της επίσκεψης του πρωθυπουργού σε επιχειρήσεις και στην προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων ανέφερε: «Σιγά τον Μέσι ο Τσίπρας, σιγά που θα συγκριθεί με τον Μητσοτάκη ο ανεπρόκοπος, ''εφτάρα'' θα του ρίξει. Σιγά που θα φέρει επενδύσεις, αφού δεν τις θέλει».

Τέλος αναφερόμενος στην στάση του Γιώργου Σταθάκης σχολίασε «ο εκατομμυριούχος Σταθάκης κάνει πλάκα με τους εργαζόμενους».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ