Άδωνις Γεωργιάδης: Η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον

Το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι πανηγυρικό.

Η Ν.Δ. πέτυχε διαδοχικές μεγάλες νίκες στις αλλεπάλληλες εκλογές του 2019 (περιφερειακές, δημοτικές, ευρωπαϊκές, εθνικές), που έχουν δημιουργήσει μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα πολιτική πραγματικότητα.

Η ισχυρή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο διασφαλίζει απολύτως την πολιτική σταθερότητα για την επόμενη 4ετία, ενώ εξίσου σημαντικό είναι ότι η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές με τη σωστή ατζέντα: όχι για να κάνει περισσότερους διορισμούς στο Δημόσιο, αλλά για να εφαρμόσει ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, να καταστήσει την Ελλάδα φιλική προς τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, για να επιστρέψουν τα παιδιά μας από το εξωτερικό.

Η κοινωνία επενδύει τις ελπίδες της στη δική μας παράταξη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να μετεξελίξει την Ελλάδα σε μια μοντέρνα ευρωπαϊκή χώρα, με θεσμούς που λειτουργούν και ακμαία οικονομία. Είναι η Νέα Δημοκρατία που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Ελληνες. «Το μέλλον αρχίζει τώρα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS