Γεωργιάδης: Η χώρα χρειάζεται παραγωγή και βαριά βιομηχανία

Γεωργιάδης: Η χώρα χρειάζεται παραγωγή και βαριά βιομηχανία

Την ανάγκη να αποκτήσει η Ελλάδα και μια βαριά βιομηχανία, να αναπτύξει τον τομέα της παραγωγής, όχι μόνο των Υπηρεσιών, υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

«Αυτό θα αποτυπωθεί και στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε απολύτως επιτεύξιμο το στόχο της ανάπτυξης με ρυθμό 4%.

Ο υπουργός χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης τις εξελίξεις που υπήρξαν στην υπόθεση της Pfizer και το γεγονός ότι η εταιρεία επέλεξε την Ελλάδα, ενώ μπορούσε να επιλέξει Γερμανία ή Σουηδία.

«Με το που ανακοινώθηκε η επένδυση της Pfizer, βγήκε αμέσως και η Cisco και μίλησε για επένδυση στη Θεσσαλονίκη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Επειδή η οικονομία έχει να κάνει με τον κλίμα, βλέπουμε ότι αυτή τη στιγμή η εικόνα για την Ελλάδα είναι θετική» σημείωσε ο υπουργός, εκτιμώντας ότι με τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στο φορολογικό νομοσχέδιο (πχ ο ΦΠΑ στην οικοδομή), αλλά και το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, η χώρα θα απογειωθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ