Γεωργιάδης: Εντός λίγων μηνών θα ολοκληρωθεί η επένδυση στο Ελληνικό

Βέβαιος ότι η επένδυση στο Ελληνικό θα ολοκληρωθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον Ρ/Σ «Θέμα 104,6», ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε αρχικά στην κριτική που άσκησε η αντιπολίτευση, επισημαίνοντας ότι δεν μπήκαν οι μπουλντόνζες από την πρώτη εβδομάδα.

«Δεν είπαμε ποτέ ότι θα μπουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα μπουλντόζες. Αυτό που είπαμε είναι ότι θα ξεμπλοκάρει η επένδυση στο Ελληνικό και, αν ρωτήσετε και την εταιρεία, θα σας πει ότι έχει ξεμπλοκάρει» επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφερόμενος στην επένδυση στο Ελληνικό, είπε ότι «μας παρέδωσαν ένα έργο στο οποίο είχαν κάνει μια προεργασία 60%. Με τους ρυθμούς που δούλευαν θα ήθελαν ακόμη 3 με 3,5 χρόνια. Εμείς θα το κάνουμε σε λίγους μήνες» διεμήνυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Αδωνις: Εμβληματική για την Ελλάδα η επένδυση στο Ελληνικό

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η επένδυση στο Ελληνικό «έχει γίνει κάτι σαν έμβλημα, γιατί η διεθνής κοινότητα βλέπει το Ελληνικό για να δει αν η Ελλάδα μπορεί». Οπως εξήγησε, «πάντα η επαφή με την πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτή που έχεις στο μυαλό σου. Αλλά πάμε με πολλή όρεξη, με πολύ μεγάλες ταχύτητες και θα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα», ανέφερε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πέρα από το χρονοδιάγραμμα για την επένδυση στο Ελληνικό, εξήγγειλε ότι «το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρουμε στο υπουργείο Ανάπτυξης θα έχει ως κεντρικό στόχο την επιτάχυνση των αδειοδοτικών διαδικασιών σε όλα τα επίπεδα»

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS