Αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα exit poll λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες

Στις 19.00 το απόγευμα θα ανακοινωθεί το πρώτο exit poll 2019 για τις βουλευτικές εκλογές, που αυτή την φορά θα είναι ενιαίο για τα ΜΜΕ, αποτέλεσμα κοινής επεξεργασίας από όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Στο μείζον ερώτημα της κάλπης που αφορά την διαφορά ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, από τα πρώτα στοιχεία που φάνηκαν από τα «κύματα» των exit polls 2019 και έχουν αρχίσει να διαρρέουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, φαίνεται ότι η διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο κόμμα θα είναι διψήφια.

Στις 19:00 το exit poll 2019, για τις βουλευτικές εκλογές

Στις 19:00 θα μεταδοθούν από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς τα πρώτα exit polls με την εκτίμηση για τα ποσοστά των κομμάτων και τις έδρες, που θα αποσπάσουν στη Βουλή, ενώ από τις 20:00 αναμένεται και η ροή των επίσημων αποτελεσμάτων.

Το iefimerida σεβόμενο τις διατάξεις της εκλογικής νομοθεσίας θα δημοσιεύσει στις 19.00 ακριβώς τα αποτελέσματα του exit poll 2019. Να σημειωθεί ότι μέχρις ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών 2019, στις 21:00, δεν θα υπάρχει οριστική απάντηση για τα 3 κόμματα που φαίνεται να διεκδικούν να μπουν στην Βουλή, αφού το εύρος της εκλογικής τους δύναμης θα είναι μέσα στο ποσοστό λάθους.

Μητσοτάκης: Θα δει τα αποτελέσματα του exit poll στην Πειραιώς μαζί με την οικογένεια του και συνεργάτες

Λίγο μετά τις έξι αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να παρακολουθήσει από εκεί τα αποτελέσματα του exit poll.

Σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Στην Κουμουνδούρου έχουν συγκεντρωθεί και συνεδριάζουν από τις 5 το απόγευμα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευκλείδης Τσακαλώτος, Τάσος Πετρόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Γιώργος Μπαλάφας, Παναγιώτης Ρήγας, Τρύφων Αλεξιάδης και Νίκος Βούτσης βρίσκονται ήδη στα γραφεία του κόμματος, αναμένοντας τα exit polls. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να δει να πρώτα αποτελέσματα του exit poll ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS