«Αποθέωσαν» τον Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη: «Να 'τος, να 'τος ο πρωθυπουργός!»

Σε μεγάλη αυθόρμητη συγκέντρωση εξελίχθηκε τελικά η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν και ο τελευταίος σταθμός της προεκλογικής του εκστρατείας. Πάνω από χίλια άτομα κατέκλυσαν την Τσιμισκή, φωνάζοντας το σύνθημα «Να ’τος, να ’τος ο Πρωθυπουργός!».

«Τελειώνω την προεκλογική μου εκστρατεία από την πλατεία Αριστοτέλους, από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας» είπε στη σύντομη ομιλία που απηύθυνε ο κ. Μητσοτάκης στο πλήθος που μαζεύτηκε για να τον υποδεχθεί και πρόσθεσε: «Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξα να κλείσω εδώ αυτήν την προεκλογική εκστρατεία, σε αυτήν την αυθόρμητη συγκέντρωση που κάνουμε στην Πλατεία Αριστοτέλους» είπε, υπενθυμίζοντας ότι το ίδιο είχε κάνει και στις πρόσφατες Ευρωεκλογές.

«Σε λίγες ώρες από τώρα θα ανοίξουν οι κάλπες, και το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα έχουμε πετύχει μια μεγάλη νίκη» τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η νίκη της Ελλάδος, θα είναι η νίκη όλων των Ελλήνων. Για να αφήσουμε πίσω τη φτώχεια, τη μιζέρια και το διχασμό και να ξημερώσει, επιτέλους, ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα μας. Ένα αύριο με αισιοδοξία, ένα αύριο με χαμόγελο, ένα αύριο με αυτοπεποίθηση».

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά, που όπως υπενθύμισε στους συγκεντρωμένους πολίτες ήταν η πόλη από την οποία ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον Μάρτιο του 1989. «Το έφερε έτσι η ιστορία, 30 χρόνια μετά, εγώ να ολοκληρώνω τη δική μου προεκλογική περίοδο στα Γιαννιτσά» ανέφερε, τέλος, ο Πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε «αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω αυτήν την αναφορά, καθώς και εγώ ολοκληρώνω την δική μου διαδρομή και αναλογίζομαι το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί προσωπικά την επόμενη ημέρα».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS