Μητσοτάκης: Στις κάλπες για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα

Με όραμα, αλλά και με πρόγραμμα να ανοίξει την Κυριακή το νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα της ανάπτυξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε από το Θησείο μήνυμα ενότητας και νίκης για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Στην μοναδική ανοιχτή συγκέντρωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο κέντρο της Αθήνας, μια συγκέντρωση με παλμό και ένταση, με χιλιάδες Αθηναίους παρόντες που αποθέωσαν τον πρόεδρο της ΝΔ, καταγράφηκε η επιβεβαίωση μιας έντιμης συμφωνίας που ζήτησε ο Μητσοτάκης από το λαό.

Από το κέντρο της Αθήνας ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε για άλλη μια φορά την στήριξη όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας που θα ξεκλειδώσουν την αυτοδυναμία για τη ΝΔ, αλλά και για την Ελλάδα.

«Την Κυριακή όλα ξεκινούν από την αρχή. Οι κάλπες θα είναι άδειες. Και θα πρέπει να γεμίσουν με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της Ν.Δ».

Ζητώντας ισχυρή εντολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να κλείσει ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών για την Ελλάδα και τους Έλληνες, και να εγκαταλειφθούν οι αυταπάτες που έφεραν οικονομικό μαρασμό και κοινωνικό διχασμό.

«Ζητώ, λοιπόν, να μου δώσετε δύναμη να υπηρετήσω τον τόπο μου. Να ενώσω τους Έλληνες. Και να κυβερνήσω αποτελεσματικά. Με όπλο την αλήθεια και ένα τολμηρό, αλλά ρεαλιστικό σχέδιο. Το λέω και θα το κάνω. Είναι μια δέσμευση που αναλαμβάνω, εδώ στο Θησείο –στην σκιά της Ακρόπολης. Δίπλα στην Αρχαία Αγορά και στην Πνύκα», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Το κρίσιμο σταυροδρόμι της 7ης Ιουλίου είναι ένα κάλεσμα για επένδυση στο μέλλον όπου ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει αν πράγματι «πάμε παρακάτω».

«Ψηφίζουμε και αρχίζουμε μια νέα πορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS