Ο Τσίπρας αναχώρησε από τη Σύνοδο Κορυφής για κομματική ομιλία

«Είμαστε κοντά, αλλά όχι ακόμα», ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, αν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι κοντά σε συμφωνία για τα πρόσωπα που θα τεθούν επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των άλλων Ευρωπαϊκών Θεσμών.

Αμέσως μετά τη διακοπή των εργασιών του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, οι οποίες θα συνεχιστούν αύριο στις 12:00, ώρα Ελλάδας, ο κ. Τσίπρας αναχώρησε από τις Βρυξέλλες και θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου στις 20.30 θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις στη Σύνοδο Κορυφής

Οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ για τη στελέχωση των κορυφαίων πόστων της Ένωσης, κατέληξαν σε αδιέξοδο. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ντόναλντ Τουσκ, Πρέμπεν Άαμαν, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση και να την αναβάλει για αύριο στις 11 το πρωί τοπική ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας δεν θα επιστρέψει στις Βρυξέλλες αύριο για την κρίσιμη επιλογή των επικεφαλής της ΕΕ.

Αύριο Τρίτη 02/07/2019 ο πρωθυπουργός έχει προγραμματίσει συνέντευξη στον ΣΚΑΙ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS