Μπακογιάννης: Σήμερα σειρά να μιλήσουν οι Αθηναίοι, τόσο καιρό μιλούσαμε εμείς

«Σήμερα είναι η σειρά των Αθηναίων να μιλήσουν» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Σημειώνεται, ότι ο Κώστας Μπακογιάννης σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έρχεται πρώτος στην προτίμηση των Αθηναίων για να είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης. Στιγμές νωρίτερα, είχε ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ο Παύλος Γερουλάνος, επίσης υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας.

Η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Ολες αυτές τις εβδομάδες μιλούσαμε εμείς. Τώρα είναι σειρά των Αθηναίων να μιλήσουν και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη. Μου δίνεται η ευκαιρία να καλέσω τους πάντες, όποιον και αν θέλουν να εμπιστευτούν, όποιον και αν θέλουν να επιλέξουν να έρθουν στις κάλπες γιατί σήμερα όλοι μαζί κάνουμε μια νέα αρχή, για πόλη που θα μας χωράει όλους, μια πόλη που θα μας αγαπάς και θα την αγαπάμε, μια πόλη που θα μας συμφιλιώνει, μια πόλη που μας ενώνει. Να είμαστε όλοι καλά, καλή δύναμη σε όλους».

Ο κ. Μπακογιάννης επισκέφθηκε στις 12 το μεσημέρι το 9ο γυμνάσιο Αθήνας στα Κάτω Πετράλωνα και ενημερώθηκε για την εκλογική διαδικασία, ενώ το εκλογικό του δικαίωμα το άσκησε στην Βελωτά Ευρυτανίας, την γενέτειρα του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη στις 7 το πρωί.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS