Μητσοτάκης από Θεσσαλία: Στις προκλήσεις απαντάμε με σταθερότητα [Εικόνες]

Το στρατηγείο της Πρώτης Στρατιάς επισκέφθηκε το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή δυνατότητα, αλλά και ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων από τον διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Είναι μεγάλη χαρά που επισκέπτομαι από χθες την πόλη της Λάρισας και είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στη μεγάλη εορτή της πόλης. Χρόνια πολλά λοιπόν. θα ήθελα να ευχαριστήσω τον στρατηγό για την ενημέρωση που μου έκανε σήμερα, επισκεπτόμενος το Αρχηγείο της 1ης Στρατιάς, όπου για άλλη μία φορά είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω την απόλυτη επιχειρησιακή δυνατότητα και ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.

«Σε μία εποχή μεγάλης έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν την απόλυτη εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να υπογραμμίσει ότι στις προκλήσεις, η Ελλάδα θα απαντά πάντα με σταθερότητα, αλλά και με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Στη συνέχεια μετέβη στην Καλαμπάκα, όπου μίλησε με πολίτες σε καφέ της πόλης. Η υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος ήταν θερμή, χωρίς ασφαλώς να υπάρχει ανάγκη για αστυνομικό κλοιό, όπως συμβαίνει στις περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα.

mhts 8ess 1

mhts 8ess 2

mhts 8ess 3

mhts 8ess 4

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS