Τζανακόπουλος: Δεν γνωρίζω για τις σχέσεις Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο breifing των πολιτικών συντακτών, ότι «δεν γνωρίζει τις σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου» έκανε σε πολλούς εντύπωση.

Σε πολλούς δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την ενημέρωση του εκπροσώπου, φάνηκε σαν να παίρνει αποστάσεις από τις δραστηριότητες του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής για τις σχέσεις του με τον Μανώλη Πετσίτη, αλλά και με τον Κύπριο δικηγόρο των offshore Αρτέμη Αρτεμίου.

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι στους ελέγχους που γίνονται στου λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη, υπάρχουν και εμβάσματα από δικηγόρους- συνεταίρους του Αρτέμη Αρτεμίου, που διαχειρίζονται εταιρείες του υπόδικου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ενώ ο ειδικός στις off shore εταιρείες δικηγόρος της Κύπρου Αρτέμης Αρτεμίου είναι το πρόσωπο που συνόδευε τον Νίκο Παππά στο περίφημο ταξίδι, το 2013, του τότε επικεφαλής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκου Παππά. Το όνομα του Αρτέμη Αρτεμίου συνδέθηκε και πρόσφατα με την υπόθεση Ξεπαπαδέα, αφού η ΓΓ Διαφθοράς, ανέλαβε να εκπροσωπήσει εταιρεία που είχε την διεύθυνσή της στα γραφεία του δικηγορικού γραφείου του Αρτέμη Αρτεμίου.

Οι αποστάσεις που πήρε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από τον Νίκο Παππά δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον επικεφαλής του γραφείου τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη Κωνσταντίνου Ζουλα που έγραψε στο twitter: Έβγαλε και μια είδηση σήμερα ο κ. Τζανακόπουλος. Είπε επί λέξει ότι «δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου». Κάτι θα ξέρει μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος που τον άδειασε ή επί το ευγενικότερον κράτησε αποστάσεις.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS