ΝΔ: Η Λοΐζου να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις για τα θύματα της 17ν

Δηκτικά σχολιάζουν στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη την υποψηφιότητα της κυρίας Λοΐζου για την Ευρωβουλή το όνομα της οποίας φιγουράρει μεταξύ των 16 πρώτων υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ όπως ανακοινώθηκαν μεταξύ τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τρίτη.

Ειδικότερα, τόνιζαν πως τίθενται συγκεκριμένα ερωτήματα για τη συμμετοχή της καθώς θυμίζουν προσβλητικές δηλώσεις που είχε αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα θύματα της 17Ν ενώ είχε υπερασπιστεί και τις άδειες που λάμβανε ο Δημήτρης Κουφοντίνας Μάλιστα, όπως σημείωναν από την Πειραιώς η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα αν γνώριζαν τις δηλώσεις πριν την επιλέξουν ως υποψήφια Ευρωβουλευτή. «Αν γνώριζαν, σημαίνει ότι προφανώς δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτές. Αν δεν γνώριζαν, θα πρέπει να μας πουν αν και πως προτίθενται να αντιδράσουν», επεσήμαιναν χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Λοΐζου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη».

Τέλος, προσθέτουν πως για να μην θεωρηθεί ότι πρόκειται για «μεμονωμένο γεγονός» υπάρχει ακόμη ένα tweet με το οποίο υπερασπίζεται τις άδειες του εταίρου τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS