Μητσοτάκης: Οι πολίτες θα στείλουν το μήνυμα τους σε 108 ημέρες

Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης , με αφορμή τη στάση τόσο του προέδρου της βουλής όσο και των έξι βουλευτών που δήλωσαν πως θα στηρίξουν την κυβέρνηση.

Να πάρει τέλος ο θεσμικός κατήφορος ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους τομεάρχες του κόμματος, σημειώνοντας ότι πολιτικοί γυρολόγοι στηρίζουν μία κυβέρνηση κουρελού, και πρόσθεσε ότι οι πολίτες θα στείλουν το μήνυμά τους σε 108 ημέρες.

«Πρόθυμοι κομπάρσοι σε τιμή ευκαιρίας»

Ιδιαίτερα σκληρός υπήρξε ο αρχηγός της ΝΔ για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στη Βουλή, με την ομαδική προσχώρηση των έξι ανεξάρτητων βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση νοικιάζει πρόθυμους κομπάρσους… Βουλευτές πιόνια αλλάζουν κόμματα, δύο βουλευτές ενώ ανήκουν σε άλλο κόμμα στηρίζουν άλλο κόμμα, κι όλα αυτά σε τιμές ευκαιρίας. Εξι τυχοδιώκτες που θέλουν να κρατήσουν στην εξουσία για λίγο ακόμα τον κ. Τσίπρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πρόκειται για κυβέρνηση κουρελού με πλειοψηφία κουρελού… Για πολιτική κατάντια, για νέφος συνδιαλλαγής και πολιτική ανωμαλία» συνέχισε, καλώντας τον πρωθυπουργό να ορίσει ημερομηνία εκλογών.

Όσον αφορά το Μακεδονικό, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε «θα καταψηφίσουμε το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ» και «δεν απεμπολούμε το δικαίωμα βέτο για την πορεία των Σκοπίων στην ΕΕ».

Όλοι οι Έλληνες ανησυχούν για το ταξίδι Τσίπρα στην Τουρκία

«Όχι μόνον εμείς, αλλά όλοι οι Έλληνες ανησυχούν για το ταξίδι Τσίπρα στην Τουρκία» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους τομεάρχες του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς.

Όπως εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Τουρκία προχωρά σε επικηρύξεις των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών αγνοώντας κατάφορα τους ελληνικούς νόμους και τις δικαστικές αποφάσεις, ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου θέτει θέμα Αιγαίου και νησιών και οι παραβιάσεις στο Αιγαίο συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

«Ο κ. Τσίπρας να αφήσει τα σοβαρά ζητήματα να τα διαχειριστεί η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» σχολίασε δηκτικά.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS