Μητσοτάκης: Έτοιμη να ξαναβάλει μπροστά τη χώρα η ΝΔ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώνει την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα με ομιλία στη Λαμία, σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού οι ΝΟΔΕ Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων «Έρχομαι εδώ για να βρεθώ κοντά σας, αλλά και για να πάρω λίγο από τον καθαρό αέρα της Στερεάς Ελλάδας. Διότι στην Αθήνα η πολιτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση πνίγει πια τους πάντες»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την κυβέρνηση μειοψηφίας και για τους βουλευτές - δεκανίκια. 

«Μία κυβέρνηση μειοψηφίας δανείζεται βουλευτές κατά περίπτωση και νομοσχέδιο. Ψάχνει δεκανίκια για να περάσει μερικές ακόμη εβδομάδες στην εξουσία. Άλλοι είναι οι βουλευτές που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Άλλοι είναι οι βουλευτές που κυρώνουν την Συμφωνία των Πρεσπών. Και άλλοι είναι βουλευτές που ψηφίζουν τα νομοσχέδια. Τα κυβερνητικά χαρτοφυλάκια γίνονται αντικείμενο συναλλαγής. Η συμπολίτευση έχει σηκώσει σημαία ευκαιρίας – κι αυτός είναι ο πιο ήπιος τρόπος να περιγραφεί η κατάσταση. Γιατί θα μπορούσε να γίνει λόγος και για βουλευτές σε τιμές ευκαιρίες»

«Ποτέ άλλοτε η ελληνική πολιτική δεν είχε πέσει τόσο χαμηλά όσο σήμερα» συμπλήρωσε και συνέχισε λέγοντας Ο «αναντικατάστατος σύμμαχος» κ.Καμμένος – γιατί έτσι τον αποκαλούσε πριν λίγο καιρό ο κ.Τσίπρας – εκβιάζει πια δημόσια τον πρωθυπουργό. Μάλιστα οι απειλές του μη τυχόν και τον αφήσουν χωρίς κοινοβουλευτικήομάδα, πιάνουν τόπο. Η κυβέρνηση επιχειρεί να κακοποιήσει τον Κανονισμό της Βουλής, να τον αλλάξει έτσι ώστε ο κ.Καμμένος να μην χάσει τα προνόμια του αρχηγού κόμματος. Τι και γιατί φοβούνται τόσο πολύ;

Πόσο αποτιμάται η σιωπή του κ.Καμμένου για τα ένοχα μυστικά που τον ενώνουν με τον Πρωθυπουργό; Όλα μπροστά μας είναι»

 Για τον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης οτι «είναι πια ένας δημοσίως εκβιαζόμενος πρωθυπουργός.Και όλοι ξέρουν ότι ένας εκβιαστής δεν σταματά ποτέ ό,τι κι αν πάρει»

«Όπως όλοι ξέρουν ότι ένας εκβιαζόμενοςπρωθυπουργός δεν μπορεί να υπηρετήσει το αξίωμά του και αποτελεί απειλή για τη χώρα.

Όπως απειλή για την πολιτική τάξη είναι και όσα διαδραματίζονται στο κοινοβούλιο»

Ενώ τόνισε και τα προβλήματα που υπάρχουν όλααυτά τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

«Και ότι οι εκλογές που έρχονται θα σαρώσουν τα πρόχειρα διαδικαστικά αναχώματα που πάνε να στήσουν – γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και οι λαθρεπιβάτες ενός κυβερνητικού σχήματος που παραπαίει, είναι ήδη παρελθόν στη συνείδηση των Ελλήνων.
Όμως οι συναλλαγές σε δημόσια θέα δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια:

- Στην Οικονομία, ο κατήφορος συνεχίζεται: Η Ελλάδα παραμένει ουσιαστικά εκτός αγορών, παρά τους αντιπερισπασμούς της κυβέρνησης: Πρόσφατα πήρε 2,5 δις -με επιτόκιο όμως 11 φορές μεγαλύτερο από εκείνο με το οποίο δανείζεται η Ιρλανδία, η Πορτογαλία ή η Κύπρος.

Ενώ, την ίδια ώρα δέσμευε υποχρεωτικά τα αποθεματικά όλων των οργανισμών, των δήμων και των νοσοκομείων.

Και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προειδοποιούσε ότι οι κλειστές τράπεζες μπορεί να χρειαστούν και νέα ανακεφαλαιοποίηση.

Μιλούν σαν να είναι απαθείς θεατές της αποτυχίας τους. Εκεί μας έφτασαν αυτοί που υποσχέθηκαν να σκίσουν τα Μνημόνια. Και ύστερα μας φόρτωσαν με δύο ακόμη -και μάλιστα πολύ βαρύτερα.
Οι 29 νέοι φόροι και οι 17 περικοπές του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να βαραίνουν όλους τους Έλληνες: Σήμερα οι μισοί πολίτες έχουν χρέη, που δεν μπορούν να ρυθμίσουν.

Οι κατασχέσεις ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια. Οι τεράστιες εισφορές εξοντώνουν ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες. Το γνωρίζετε πολύ καλά γιατί το ζείτε κάθε μέρα.

Ταυτόχρονα, η ανάπτυξη μένει καθηλωμένη, καθώς δεν υπάρχει ρευστότητα για να χρηματοδοτηθούν νέα επιχειρηματικά σχέδια.

Όσο για τις λιγοστές μεγάλες επενδύσεις, αυτές ασφυκτιούν στα δίχτυα της κυβερνητικής γραφειοκρατίας και ιδεοληψίας. Εκεί μας έφτασαν αυτοί που υποσχέθηκαν ότι τάχα θα αλλάξουν την Ελλάδα.

- Όταν στη Βουλή παίζεται η «κωμωδία της Γκαζόζας» και στην οικονομία το δράμα των φόρων, η κοινωνία βιώνει τη δική της τραγωδία: Ένα ανίκανο κράτος αδυνατεί να προστατέψει τους πολίτες, όπως αποδείχτηκε στο Μάτι και στη Μάνδρα που δεν πρέπει να ξεχάσουμε

Κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φορτώνει το Δημόσιο με κομματικούς πελάτες που πληρώνουν οι φορολογούμενοι, οι πολίτες δεν έχουν στοιχειώδεις υπηρεσίες: Τα νοσοκομεία και τα σχολεία παραπαίουν.

Τα χωριά ερημώνουν. Και χωρίς δουλειά οι νέοι αναζητούν το μέλλον στο εξωτερικό. Εκεί μας έφτασαν αυτοί που υποσχέθηκαν τα πάντα – για να τα κάνουν όλα χειρότερα.

Αυτοί που διαλαλούσαν το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς,απεδείχθησαν μια κυνική ομάδα που κατέκτησε την εξουσία με ψέματα και προσπαθεί να τη διατηρήσει πάση θυσία και ευτελίζοντας κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας.

Δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα όσα παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα. Δεν έχει υπάρξει Πρωθυπουργός που να προσβάλλει διαδηλωτές – παραβιάζοντας ανοιχτά και δημόσια το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι.

Ούτε έχει υπάρξει ποτέ κυβερνητικό στέλεχος με το ύφος και το ήθος του κ.Πολάκη.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS