Καμμένος: Αποστάσεις από τα σενάρια για Τσίπρα και Μαλδίβες

Με ένα tweet του, χωρίς να κάνει ευθεία αναφορά στο θέμα, ο Πάνος Καμμένος πήρε αποστάσεις από τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, περί ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες, πέρυσι το Πάσχα.

«Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη, ξεκαθαρίζω προς όλους. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος, ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως, ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς», έγραψε στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.

Ολα ξεκίνησαν ο Γιώργος Τράγκας, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», μίλησε για μυστικό ταξίδι του πρωθυπουργού, με την οικογένειά του, στις Μαλδίβες. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως λόγω πραξικοπήματος που έγινε εκεί, χρειάστηκε να... φυγαδευτεί ο πρωθυπουργός, σε μια επιχείρηση που οργάνωσε ο Πάνος Καμμένος, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ.

Τα λεγόμενα του κ. Τράγκα προκάλεσαν εικασίες στα social media, μεταξύ άλλων πως τη συγκεκριμένη ιστορία τη διέρρευσε ο Πάνος Καμμένος, κάτι που ο ίδιος θέλησε να διαψεύσει με την ανάρτηση που έκανε το Σάββατο στο Twitter.

 


 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS