Την Κυριακή το πρωί συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου

Αύριο, Κυριακή, στις 10:30 το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο, προκειμένου να συζητήσουν για τα… τροφεία του επικείμενου διαζυγίου, αλλά και τα επόμενα βήματα.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η συνάντησή τους είχε οριστεί για την Παρασκευή, αλλά αναβλήθηκε, έπειτα από αίτημα του Πάνου Καμμένου ενώ στη συνέχεια οι πληροφορίες έκαναν λόγο για μετάθεση της συνάντησής τους τη Δευτέρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος είχαν και τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να πάει στο ραντεβού με τον Πάνο Καμμένο κρατώντας σκληρή στάση, ζητώντας ακόμη και τώρα ψήφο εμπιστοσύνης, προτού έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Μάλιστα, έχει φροντίσει να στείλει εδώ και μέρες σαφές μήνυμα στον Πάνο Καμμένο πως επιθυμεί ξεκάθαρη στήριξη και χωρίς… αστερίσκους.

Να σημειωθεί ότι η απομάκρυνση του Πάνου Καμμένου από το κυβερνητικό σχήμα ενδεχομένως να εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα, ώστε να πάει στις εκλογές χωρίς το «βαρίδι» των ΑΝΕΛ. 

Εξ ού και οι εισηγήσεις που δέχεται από στενούς του συνεργάτες που του ζητούν να «τελειώνει» με τον Καμμένο και να προχωρήσει με άλλη πλειοψηφία στη Βουλή. 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS