Λεβέντης: «Να τελειώσει το συντομότερο αυτή η καταραμένη Βουλή»

Κυβέρνηση μειοψηφίας αντιβαίνει το Σύνταγμα του 1975 και ίσως σε αυτό να παρενέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά τις δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης το τελευταίο 10ημερο, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.


Για τον βουλευτή του Σαρίδη είπε ότι βρίσκονται σε πλήρη διάσταση εδώ και 4 μήνες. «Πράττου έγκλημα αυτοί που δέχονται τους βουλευτές που αποχωρούν από την Ένωση Κεντρώων» σημείωσε με νόημα.

Ιδιαίτερα σκληρός ήταν με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «συνδέει το όνομα του με ό,τι πιο βρωμερό υπάρχει στη μεταπολιτευτική Ελλάδα»
Ερωτηθείς τι θα πράξει σε πρόταση μομφής της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών απάντησε πως έχει ζητήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δώσει σε καμία περίπτωση το όνομα Μακεδονία.

Είπε πως αυτή η Βουλή είναι καταραμένη και πως πρέπει να τελειώσει το βίο της, να διαλυθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές.

Για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα είπε πως έστειλε επιστολή στον Γερμανό πρέσβη στην οποία αναφέρει πως η Ένωση Κεντρώων πίστευε πάντα στο ευρώ στην ΟΝΕ και στην Ευρώπη και πως θα περίμενε περισσότερο σεβασμό απέναντι στον Ελληνικό λαό.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS