Αναβλήθηκε η ΚΟ των ΑΝΕΛ

Τελικώς, ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε την αναβολή της ΚΟ, χωρίς να είναι βέβαιο το πότε θα λάβει μέρος. Ο υπουργός Άμυνας ρωτήθηκε για τη συνάντηση της Παρασκευής με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι θα γίνει κανονικά χωρίς πάντως να είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί στο Μαξίμου.


Νωρίτερα στη Βουλή, στη συζήτηση μιας πολύ σοβαρής τροπολογίας για τον εκσυγχρονισμό των F-16, η οποία έχει πολλά γκρίζα σημεία, έλαμψαν διά της απουσίας τους στελέχη των ΑΝΕΛ. Όπως και οι υπουργοί των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουΐκ, Νίκος Μαυραγάνης, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι οποίοι δεν είναι μεν βουλευτές αλλά σημαντικά στελέχη του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Έλειπαν, επίσης και οι βουλευτές-υπουργοί των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά και Βασίλης Κόκκαλης.

Για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, υπάρχει ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο, γιατί ενώ ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, έλεγε ότι ο Βασίλης Κόκκαλης, δεν θα παραστεί στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, διότι χάλασε το αυτοκίνητό του ερχόμενος από την Πάτρα.

Αλαλούμ στο κόμμα

Στους κόλπους του κόμματος επικρατεί το απόλυτο αλαλούμ, με κάποιους βουλευτες να διαφοροποιούνται από την κομματική γραμμή και άλλους να έχουν βάλει ήδη πλώρη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κλίμα είναι φορτισμένο, καθώς βουλευτές του κόμματος φέρονται αποφασισμένοι να διαφοροποιηθούν από την επίσημη γραμμή του υπουργού Άμυνας στην υπόθεση των Πρεσπών.

Τη γραμμή του Πάνου Καμμένου φέρονται να στηρίζουν ελάχιστοι βουλευτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει τουλάχιστον πέντε βουλευτές για τη δημιουργία Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όριο που κινδυνεύουν να απωλέσουν.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS