Πολιτική Γραμματεία λόγω Καμμένου συγκαλεί ο Τσίπρας

Πολιτικές εξελίξεις πυροδοτεί η Συμφωνία των Πρεσπών και με το βλέμμα στραμμένο στη στάση του Προέδρου των ΑΝΕΛ συνεδριάζει αύριο στις 12 και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το επικείμενο διαζύγιο των δυο κυβερνητικών εταίρων, το χρονοδιάγραμμα για την έγκριση της Συμφωνίας από τη Βουλή αλλά και η «επόμενη μέρα» αναμένεται να βρεθούν στο τραπέζι της συζήτησης.

Οι τελευταίες αναρτήσεις του Πάνου Καμμένου έχουν προκαλέσει "συναγερμό" τόσο στο Μαξίμου όσο και στην Κουμουνδούρου που επιχειρούν παρ' όλα αυτά να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι το Μαξίμου -παρά τις ρουκέτες Καμμένου- δεν δείχνει να αλλάζει τη στάση του.

Με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως «είναι δεδομένο ότι η συμφωνία των Πρεσπών συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών».

Τέλος, ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 άφησε αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου,σχολιάζοντας πως «ενώ εξαρχής της συγκρότησης αυτής της κυβέρνησης γνώριζε ποια είναι η προγραμματική της δέσμευση και η κατεύθυνσή της», έρχεται «σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την πορεία της χώρας» να κάνει δηλώσεις «οι οποίες προσθέτουν κάποια καινούργια στοιχεία τα οποία προφανώς και δημιουργούν πρόβλημα στην πολιτική συνοχή της κυβέρνησης».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS