Κυρ. Μητσοτάκης: «Άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις»

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη», ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στην Πάτρα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου της πόλης, Άγιου Ανδρέα.

«Άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Θέλω με την ευκαιρία αυτή να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση όλων όσοι σήμερα επιλέγουν να βρεθούν απέναντι στην κακή Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος», συμπλήρωσε.

«Όμως κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο υγιείς πατριωτισμός να γίνει προσάναμμα ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Θα πρέπει όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς οι οποίοι επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά, εξυπηρετώντας έτσι τις αλλότριες δικές τους κομματικές επιδιώξεις. Κάθε Έλληνας και κάθε νέο παιδί έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι σε αυτή την κακή συμφωνία. Ας το κάνει όμως κρατώντας τα σχολεία ανοιχτά και σεβόμενοι πάντα τους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας μας», κατέληξε.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS