«8 Μήνες»: Το βιβλίου του Γ. Παπαθανασίου που αποκαλύπτει τι έγινε στη χώρα το 2009

«8 Μήνες»: Το βιβλίου του Γ. Παπαθανασίου που αποκαλύπτει τι έγινε στη χώρα το 2009

O πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, παρουσιάζει, αύριο Τετάρτη, στις 18.30 στο ΕΒΕΑ (συνεδριακή αίθουσα «Ερμής»), το βιβλίο του με τίτλο «8 Μήνες».  

Ο συγγραφέας επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που απασχολούν πολλούς για την είσοδο στην εποχή της κρίσης και των μνημονίων. 

prosklisi bibliou 1

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου του αναφέρει τα εξής: «Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δίνω μέσα από αυτό το βιβλίο, όχι για να αποσείσω τις όποιες πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης που υπηρέτησα ή και τις δικές μου. Καταθέτω στον καλοπροαίρετο αναγνώστη την προσωπική μου μαρτυρία. Για το έργο που επιτελέσθηκε. Και για τις αποφάσεις ή τους σχεδιασμούς που οι εκλογές ανέστειλαν και τελικά ματαίωσαν. Αποφάσεις και σχεδιασμοί που, αν υλοποιούνταν αμέσως μετά τις εκλογές, η πορεία της χώρας θα ήταν τελείως διαφορετική. Παράλληλα, με την αποτύπωση του πολιτικού κλίματος εκείνης της κομβικής για την εξέλιξη της κρίσης περιόδου, επιχειρώ να αναδείξω την αδήριτη για το μέλλον του τόπου ανάγκη της διαρκούς και ασυμβίβαστης σύγκρουσης μεταξύ ανευθυνότητας και υπευθυνότητας, ορθολογισμού και λαϊκισμού. Και να επισημάνω τη διαχρονική αξία της συνεννόησης και της συναίνεσης απέναντι στις μεγάλες και κρίσιμες προκλήσεις που αφορούν όλους τους Έλληνες».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ