Ερώτηση της ΝΔ στη Βουλή για τη λειτουργία της ΕΡΤ

Ερώτηση στη Βουλή, με αφορμή χθεσινές αναρτήσεις στο twitter των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Αντώνη Αλαφογιώργου και Σεραφείμ Κοτρώτσου σχετικά με τη λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης, κατέθεσε σήμερα η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η κ. Ασημακοπούλου ζητεί από τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά, να απαντήσει επί του θέματος, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Σε δήλωσή της, υποστηρίζει ​ότι «ενώ ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, κ. Παππάς, πανηγυρίζει για τη δήθεν άψογη λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε. επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι πολίτες παρακολουθούν έκπληκτοι τις χθεσινές αντεγκλήσεις μεταξύ δημοσιογράφων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις εξωτερικές και μεικτές παραγωγές της ΕΡΤ Α.Ε., στις οποίες γίνεται αναφορά στον ρόλο του υπουργού ΨΗΠΤΕ και έκκληση για παρέμβαση του εισαγγελέα».

Με αφορμή τις χθεσινές δημόσιες αυτές αντεγκλήσεις, η Νέα Δημοκρατία ζητεί «για άλλη μια φορά» από τον κ. Παππά να απαντήσει «πώς διασφαλίζονται η αμεροληψία, η αντικειμενικότητα, η μεγιστοποίηση της σχέσης κόστους οφέλους και, κυρίως, η διαφάνεια από πλευράς υπουργείου ΨΗΠΤΕ όσον αφορά τις εξωτερικές και μεικτές παραγωγές της ΕΡΤ Α.Ε.».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS