Ζήτησε το λόγο από την Αχτσίογλου το ΚΚΕ - «Δεν ντρέπεσαι λίγο»

Επίθεση στη ΝΔ και στο ΚΚΕ έκανε η Εφη Αχτσιόγλου από τη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, διευκρινίσεις για την ρύθμιση που αφορά την προκήρυξη απεργιών παρείχε η υπουργός Εργασίας κατά την διάρκεια της τοποθέτησης της στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Και εκεί επέλεξε να επιτεθεί στην πλευρά της ΝΔ λέγοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ταυτίζεται με τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών, ενώ απευθυνόμενη στο ΚΚΕ είπε πως «με υπερβολές και ανακρίβειες σκορπά ηττοπάθεια στους εργαζόμενους».

Μάλιστα, είχε έντονο επεισόδιο και με τους βουλευτές του ΚΚΕ. «Δεν καταλαβαίνετε ότι με τις υπερβολές και τις ανακρίβεις προκαλείτε λανθασμένες εντυπώσεις και σκορπάτε ηττοπάθεια στους εργαζομένους;» είπε χαρακτηριστικά η κα Αχτσιόγλου εξοργίζοντας τους βουλευτές του ΚΚΕ.

«Δεν ντρέπεσαι λίγο; Αυτά τα ζητούσε ο ΣΕΒ» ακούστηκε να φωνάζει μέσα στο πανδαιμόνιο ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

«Δεν ζητούσε αυτά. Ζητούσε άλλα τα οποία συνέπιπταν με τις θέσεις του ΔΝΤ κι εμείς τα αποκρούσαμε» απάντησε η κα Αχτσιόγλου εξηγώντας ότι η κυβέρνηση δεν δέχθηκε τις απαιτήσεις για το συνδικαλιστικό νόμο, τις απολύσεις και το λοκάουτ.

Απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία η Υπουργός υποστήριξε ότι η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολύ σκληρότερη αυτής της κυβέρνησης.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS