ΝΔ: Με μέτωπα σε Παιδεία-Θρησκεία θέλουν να ξεφύγουν από τα αδιέξοδα

Στα μέτωπα της Παιδείας και της Θρησκείας επιχειρεί η κυβέρνηση να εξαντλήσει την πολιτική επικαιρότητα των ημερών, προκειμένου να βγει από τα σοβαρά πολιτικά αδιέξοδά της, σημειώνουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η Πειραιώς εκτιμά ότι η κυβέρνηση επιχειρεί αυτό το χρονικό διάστημα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ώστε να αλλάξει  το πολιτικό σκηνικό της έντασης, λόγω των οικονομικών κενών, ενώ εκτιμάται ότι με την στροφή στον λαϊκισμό η κυβέρνηση επιχειρεί να συγκρατήσει την εκλογική της πελατεία.

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας, βγάζει μπροστά τους… αναλώσιμους υπουργούς του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται από πηγές της ΝΔ, προκειμένου να δημιουργήσουν αυτοί τα νέα μέτωπα με τον ίδιο να παραμένει την… σιωπή. Μάλιστα, η στρατηγική αυτή, εν όψει και της  τρίτης αξιολόγησης που έρχεται θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.

Ζητήματα όπως αυτά του Καμμένου και του Βαρουφάκη που προκαλούν σοβαρούς κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση, φαίνεται ότι η κυβέρνηση θέλει να τα αφήσει πίσω και να… ξεχαστούν, τουλάχιστον μέχρι την ΔΕΘ, αλλά η Πειραιώς είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω και να διατηρεί τα μεγάλα σκάνδαλα της κυβέρνησης, ακόμη και όσα η ίδια η κυβέρνηση υποβαθμίζει σε «σκαδαλάκια».

Όπως αναφέρει συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Τα σκάνδαλα Βαρουφάκη και Καμμένου που η κυβέρνηση επιχειρεί να κρύψει κάτω από το χαλί και τα οποία αποτελούν αιχμή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία έπαιξε βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη των Ελλήνων και της χώρας, δεν πρόκειται να ξεχαστούν. Θα απολογηθούν για όλα όσα έχουν κάνει».  

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS