ΥΠΟΙΚ: Πλήρης κάλυψη χρηματοδοτικών αναγκών μέχρι το 2015

ypourgeio-oikonomikon

Ο ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει παντού φαντάσματα και αντικοινωνικά μέτρα αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα ακολουθεί το δρόμο εκείνων των μεταρρυθμίσεων που είναι σε όφελος του ελληνικού λαού χωρίς ανάγκη νέων μνημονίων και μέτρων λιτότητας.

«Το ερώτημα της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη έχει απαντηθεί οριστικά και αμετάκλητα και έχει περάσει μέσα από τις αιματηρές οικονομίες και θυσίες του ελληνικού λαού» επισημαίνεται στην ανακοίνωση διευκρινίζοντας πως «οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, όπως είναι γνωστό και έχει δεχθεί και το τελευταίο Eurogroup, είναι καλυμμένες μέχρι τα μέσα του 2015. Για την περίοδο 2015-2016 οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας θα εξαρτηθούν σε σημαντικό βαθμό από τα αποτελέσματα της τραπεζικής δοκιμασίας που θα διενεργήσει η ΕΚΤ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».

«Η Ελλάδα ακολουθεί το δρόμο εκείνων των μεταρρυθμίσεων που είναι σε όφελος του ελληνικού λαού, δηλαδή που αυξάνουν το εθνικό προϊόν, ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας και μειώνουν τις τιμές καταναλωτή, διευκολύνοντας έτσι και την πρόσβασή της στις διεθνείς χρηματαγορές χωρίς ανάγκη νέων μνημονίων και μέτρων λιτότητας» αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών .

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια έξαρση νέου λαϊκισμού, βλέπει παντού φαντάσματα και αντικοινωνικά μέτρα, εμείς εργαζόμαστε συστηματικά για την ελάφρυνση των βαρών του ελληνικού λαού» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS