Τσίπρας κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού

eglogikotsiprasready

Αντίθετοι με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ είναι οι Θεσσαλονικείς κάτι που φάνηκε και στο άτυπο δημοψήφισμα που έγινε στην συμπρωτεύουσα και έδειξε ότι π'ανω από το 98% των Θεσσαλονικέων θέλουν να παραμείνει δημόσιο αγαθό και υπό δημόσιο έλεγχο το νερό της πόλης τους.
Το αποτέλεσμα βρίσκει σύμφωνο και τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού εδώ και μήνες η Κουμουνδούρου αγωνίζεται κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, ενώ προ μηνών, ο Αλέξης Τσίπρας είχε μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και είχε μιλήσει σε εκδήλωση τοπικών φορέων κατά της ιδιωτικοποίησης. Σήμερα, αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας έχει προσκληθεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του στη Βουλή, προκειμένου να τον ενημερώσει για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αλλά και όλες τις τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να βρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξανά στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλέσει τους πολίτες της πόλης «να μην αφήσουν την ιδιωτικοποίηση να περάσει έτσι», όπως λένε στην Κουμουνδούρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ