Συζήτηση για την οικονομία Σόιμπλε –Στουρνάρα υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής

soible-stournarasready

Στο Βερολίνο βρίσκεται ο διοικητής πλέον της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας καλεσμένος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
Στο πλαίσιο της πρόσκλησης και προς τιμή του κ. Στουρνάρα έχει διοργανωθεί ειδική εκδήλωση του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «The sound of Greece» (Ο ήχος της Ελλάδας) και πραγματοποιείται με στόχο να αναδειχθεί μια άλλη εικόνα της χώρας μας στην Γερμανία.
Στους ήχους της Ελλάδας λοιπόν οι προσκεκλημένοι κυρίως Γερμανοί θα «ταξιδέψουν» με τις μελωδίες της Ελένης Καραΐνδρου, της Σαβίνας Γιαννάτου και με τη λύρα του δεξιοτέχνη Σωκράτη Σινόπουλου.
Και αν, όπως λένε οι Γερμανοί, έτσι θα γνωρίσουν καλύτερα τη μουσική πλευρά της Ελλάδας, είναι βέβαιο ότι στο περιθώριο της μουσικής βραδιάς θα υπάρξει και συζήτηση για την οικονομία.
Οι συνεργάτες του κ. Στουρνάρα αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα συζητήσει με τον κ. Σόιμπλε για όλα τα τρέχοντα θέματα και το μείζον ζήτημα της ελάφρυνσης του δημοσίου χρέους.
Κι αυτό, καθώς μόλις πριν από μία εβδομάδα ο κ. Στουρνάρας είχε βρεθεί στο Παρίσι και είχε συζητήσει τα εργαλεία μείωσης του χρέους με τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κ. Λαγκάρντ και τον Π. Τόμσεν.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως όπως στο Παρίσι έτσι και στο Βερολίνο τον κ. Στουρνάρα συνοδεύει ο έμπιστος συνεργάτης του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρος, ο οποίος συμμετέχει εδώ και καιρό σε όλες τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS