Στρατούλης: Έρχονται νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις

stratoulis

«Αυτά που λέει η κυβέρνηση είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την πραγματικότητα που βιώνει ο ελληνικός λαός» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm 97,8 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Ο κ. Στρατούλης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν έχει πάρει το μήνυμα των ευρωεκλογών, καθώς, όπως σημείωσε «χθες πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ παραλίες, λιμάνια, χιονοδρομικά κέντρα. Μάλιστα είπαν ότι έβαλαν εκ παραδρομής όλες τις παραλίες από το λιμάνι της Ζέας μέχρι το Σούνιο. Απίστευτη λεηλασία του δημόσιου πλούτου της χώρας».
«Πήρε μήνυμα η κυβέρνηση και ανακοίνωσε ο διοικητής Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης, μείωση των επικουρικών συντάξεων;» διερωτήθηκε ο κ. Στρατούλης και πρόσθεσε ότι «είναι η αρχή νέων μειώσεων και σε επικουρικές και σε κύριες συντάξεις».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «από 1/1/2015 εφαρμόζεται ο νόμος 3863 του 2010 –του Λοβέρδου ο νόμος για το ασφαλιστικό- και η κυβέρνηση θα εγγυάται συντάξεις βασικές μόνο μέχρι το 360 ευρώ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ