Σε δύο δόσεις τελικά η αξιολόγηση από την τρόικα

xardoyvelisparis2ready

Σημαντικές αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα της αξιολόγησης από την τρόικα προέκυψαν ύστερα από τη μιάμιση ώρα που διήρκησε η τηλεδιάσκεψη που είχαν απόψε στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και στελεχη της τρόικας, στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δύο πλευρών ενόψει της άφιξης του κλιμακίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αποφασίσθηκε η πρώτη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας, που είχε προγραμματισθεί για την Τρίτη 30/09, να γίνει κανονικά, αλλά να αφορά αποκλειστικά τον προϋπολογισμό.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο της τρόικας θα αποχωρήσει, για να συμμετάσχει όπως και ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ στη σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον στις 12 -13 Οκτωβρίου. Αμέσως μετά ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει στο Eurogroup για να αφιχθούν εκ νέου οι απεσταλμένοι της τρόικας στην Ελλάδα, για την ολοκλήρωση της 5ης αξιολόγησης, περί τις 20 Οκτωβρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ