Θεοχάρης: Απειλεί την κυβέρνηση με αποκαλύψεις

theoxarisalonereadypoi

Σύμφωνα με το Mega ο Χάρης Θεοχάρης ισχυρίζεται πως δεχόταν πιέσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του. «Αν η κυβέρνηση δεν με καλύψει, θα μιλήσω», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού ο Χάρης Θεοχάρης. Μάλιστα ο πρώην Γενικός Γραμματέας Εσόδων, μία μέρα μετά την παραίτησή του μίλησε για την αποχώρησή του και ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του δεχόταν πιέσεις, κάτι που έγινε και για να παραιτηθεί. Μάλιστα αναφέρεται πως ο κ.Θεοχάρης έκανε τις δουλειές της κυβέρνησης και τελικά κατηγορούνταν εκείνος.
Ενοχλημένος με την... παραίτησή του ο Θεοχάρης
Μετά την απόφαση να υποβάλλει την παραίτηση του και από τη Γενικη Γραμματεία Εσόδων ο Χάρης Θεοχάρης, εμφανώς ενοχλημένος, για την εξέλιξη αυτή εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης τονίζοντας πως «Η απόφασή είναι δική μου, κανένας δεν έχει το ανάστημα να μου ζητήσει να παραιτηθώ».
Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί υποστηρίζοντας «δεν νιώθω εξιλαστήριο θύμα, γιατί δεν έχω κάνει κάτι τομέα μου, για να το νιώσω... Αν κάποιοι ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα, ας κοιτάξουν τα δικά τους πεπραγμένα». Και τα καρφιά συνεχίστηκαν αφού ο πρώην ΓΓ Εσόδων είπε «Δεν έχω πάρει κανένα μέτρο. Τα μέτρα τα παίρνει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, εγώ τα υλοποιώ. Πήρα δομές κατεστραμμένες και, βήμα-βήμα, παρά τα λάθη, πιστεύω ότι η εκτίμηση του έργου θα είναι ανεκτίμητη».
Στη συνέχεια φίλησε και ευχαρίστησε τον κ. Στουρνάρα «Είχαμε πολύ καλή συνεργασία... Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια... Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχουν πετύχει πολλά τα τελευταία δύο χρόνια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ