Θεοχάρης:«Κανένας δεν έχει το ανάστημα να μου ζητήσει να παραιτηθώ»

theoxarisalonereadypoi

«Δεν έχει κανείς το ανάστημα να μου ζητήσει να παραιτηθώ», δήλωσε ο πρώην, πλέον, γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά την πολύωρη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
«Δεν νιώθω εξιλαστήριο θύμα κανενός» συνέχισε ο κ. Θεοχάρης, τονίζοντας: «Για να ένιωθα έτσι θα έπρεπε να έχει συμβεί κάτι στραβό από πλευράς μου. Ωστόσο οι τομές που έγιναν στη φορολογική διοίκηση είναι πρωτόγνωρες για την Ελλάδα. Άλλοι θα πρέπει να δουν τα δικά τους πεπραγμένα» σημείωσε με νόημα.
Ο πρώην γενικός γραμματέας τόνισε επίσης ότι δεν έχει πάρει κανένα απολύτως μέτρο ο ίδιος: «Όλα τα μέτρα τα λαμβάνει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Η διοίκηση πρέπει να κάνει τη δουλειά της και όχι να ρωτάει. Πήρα δομές κατεστραμένες και φτιάξαμε μια πρωτόγνωρη διοίκηση. Η αποτίμηση είναι ασύγκριτη. Με όσα έχουν γίνει τα τελευταία δυόμισι χρόνια κλείνει ο κύκλος της αναδιοργάνωσης. Τώρα με ηρεμία θα δω τα επόμενα βήματά μου» κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ