Επιστρέφει στις αγορές ο Βίκτωρας Ρέστης

restisready

Άντλησε $61 εκατ. από την νορβηγική κεφαλαιαγορά με μια ακόμα ναυτιλιακή συμφερόντων του

Επιστροφή στις κεφαλαιαγορές πραγματοποιεί ο Έλληνας εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος άντλησε 61 εκατομμύρια δολαρια από την νορβηγική κεφαλαιαγορά για την ναυτιλιακή συμφερόντων του Golden Energy Offshore, σε μια συναλλαγή που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή.

Ο εφοπλιστής, που έχει εξαγοράσει την ιστορική νορβηγική ναυτιλιακή Ugelstad Rederi η οποία δραστηριοποιείται στην υπεράκτια ναυτιλιακή βιομηχανία υδρογονανθράκων και διαθέτει στόλο 9 τέτοιων ειδικευμένων πλοίων μεγάλης αξίας -την οποία και έχει μετονομάσει σε Gloden Energy Offshore-, προχώρησε στην έκδοση ομολόγου αξίας 61 εκατομμύριων δολαρίων τριετούς διάρκειας. Τα χρεόγραφα θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο του Οσλο ενώ τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για αναχρηματοδότηση και ανάπτυξη της ναυτιλιακής.
Σημειώνεται ότι ο Έλληνας εφοπλιστής ελέγχει επίσης και την Enterprises Shipping & Trading η οποία ελέγχει σημαντικό αριθμό ποντοπόρων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Enterprises Shipping & Trading υπο τη διαχείριση της τελούν 50 ποντοπόρα φορτηγά πλοία και 25 δεξαμενόπλοια.

Η επιτυχής άντληση κεφαλαίων από την παραδοσιακά ισχυρότερη κεφαλαιαγορά για την ναυτιλία μετά τις ΗΠΑ, τη Νορβηγία, σηματοδοτεί σύμφωνα με ναυτιλιακούς κύκλους και την επανάκαμψη του ενδιαφέροντος των επενδυτών για τα επιχειρηματικά σχήματα δραστηριοτήτων του Βίκτωρα Ρέστη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS