Επικεφαλής Fairfax: Στην Ελλάδα έχετε έναν υπέροχο πρωθυπουργό

guatsa-prem

Με τον πιο άμεσο τρόπο ο Πρεμ Γουάτσα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά μιλώντας σε στελέχη της Eurobank

Το στίγμα για την επόμενη μέρα της Eurobank έδωσε ο επικεφαλής της Fairfax Holdings, Πρεμ Γουάτσα με ομιλία του το πρωί ενώπιον του επικεφαλής του ομίλου Χρήστου Μεγάλου και 300 στελεχών της τράπεζας.

Ο κ. Πρεμ Γουάτσα ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά "Καλημέρα. Έχετε έναν υπέροχο πρωθυπουργό" θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την εμπιστοσύνη που έχει στον Αντώνη Σαμαρά, στην κυβέρνηση του και στην ελληνική οικονομία. Ο Πρεμ Γουάτσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι η επένδυση στη Eurobank έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, λέγοντας ότι η ελληνική οικονομία έχει περισσότερες δυνατότητες απ' την ιρλανδική.

Εξήγησε πολλές φορές ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση του κ. Χρήστου Μεγάλου ενώ χαρακτήρισε την Eurobank "την πιο ιδιωτική τράπεζα στην Ελλάδα".

Ο κ. Γουάτσα εμφανίστηκε βέβαιος για την επιτυχία του εγχειρήματος

Σημειώνεται ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας θα συμμετάσχουν δύο στελέχη του ομίλου της Fairfax Holdings αλλά και ο Γουίλμπορ Ρος.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ