Βούλτεψη: « Το ΔΝΤ ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο»

voultepsiready

Έντονη κριτική προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο άσκησε η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, κληθείσα να σχολιάσει την «προειδοποίηση» του ταμείου, πως οι δικαστικές αποφάσεις συνιστούν «κίνδυνο» για τα μισθολογικά και για τα Τέλη Ακινήτων. Η κ.Βούλτεψη τόνισε ότι το ΔΝΤ «ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο» και ξεκαθάρισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει ό, τι της λέει το Ταμείο

Η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στον ΑΝΤ1, πρόσθεσε πως προφανώς και το ταμείο δεν έχει καμιά αρμοδιότητα και δεν παρεμβαίνει όσον αφορά τις δικαστικές αποφάσεις, «απλώς επειδή εκδίδονται τις βάζει στους κινδύνους».

«Κάνει την έκθεσή του και την κάνει αντικειμενικά», είπε χαρακτηριστικά η κ.Βούλτεψη.
Επισήμανε επίσης πως η έκθεση του ΔΝΤ είναι γνωστή από τις 30 Μαΐου και πως δημοσιοποιήθηκε αφού δόθηκε η δόση του δανείου προς τη χώρα μας.

Μιλώντας για την Δημόσια τηλεόραση η κ. Βούλτεψη είπε πως άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί και πως δεν επιθυμεί να επανέλθει στο θέμα, καθώς οι απόψεις της είναι γνωστές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ